“In januari 2014 was ik op zoek naar een afstudeerplek. Ik kreeg de tip om Dozon eens te bellen voor een afstudeerplek, aangezien zij een innovatieve organisatie zijn en altijd bezig zijn met nieuwe concepten/ideeën.

Dozon wilde mij inderdaad graag de kans geven om mijn afstudeerstage te laten slagen. Nadat ik mijn afstudeerstage afgerond had, kreeg ik ook nog eens een baan als managementassistente aangeboden. Daar was ik natuurlijk hartstikke blij mee!

Ik werk nu al een tijdje met veel plezier bij Dozon. Door de grootte van Dozon is de sfeer erg informeel. Het voelt alsof we één team zijn, waardoor je met medewerkers van alle afdelingen goed contact hebt.

Ik ben managementassistente, maar ik neem ook de P&O taken voor mijn rekening. Persoonlijke ontwikkeling staat bij Dozon hoog in het vaandel en dat heeft me ook altijd aangesproken. Iedere medewerker heeft 2 tot 3 keer per jaar een functioneringsgesprek met hun leidinggevende, waarin even stil gestaan wordt bij de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je altijd de gelegenheid om je verder te verdiepen in je vak.”

Anne hulst, managementassistente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vacatures, werken bij dozon, solliciteren

solliciteer direct, vacature, solliciteer