Header Dozon


LOGISTIEK MEDEWERKER / ORDERPICKER (BIJBAAN) | PARTTIME | DOETINCHEM

Over Dozon

Dozon is een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert.

Wij hebben vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Het logistiek centrum, alsmede de verkoop divisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen, zijn gevestigd in Doetinchem.

 

De functie:

Voor onze logistiek centrum in Doetinchem zijn wij op zoek naar studenten/scholieren die op zoek zijn naar een bijbaan! Als Logistiek medewerker/ Orderpicker in ons logistiek centrum ga je orderpicken m.b.v.  een geautomatiseerd systeem met scanners. Je verzamelt orders en legt inkomende goederen op voorraad. Daarnaast maak je de goederen verzendklaar door de hoeveelheid en de kwaliteit te controleren, in te pakken en een pakbon toe te voegen.

Uiteraard zorg je ook dat de werkomgeving netjes, schoon en georganiseerd is!

 

Jij bent:

  • Op zoek naar een bijbaan van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur en 17:30 uur, aantal uur in overleg;
  • Meer uren beschikbaar in de vakanties;
  • Woonachtig in de omgeving van Doetinchem;
  • Nauwkeurig, betrouwbaar en bereid je handen uit de mouwen te steken!

 

Wat hebben wij voor jou op de plank liggen?

Wij zijn één grote familie, bestaande uit ruim 100 medewerkers. Er heerst een informele, betrokken werksfeer, waarin medewerkers altijd bereid zijn om collega’s te helpen. Onze medewerkers vertellen hier over hun ervaringen. Naast een marktconform salaris bieden wij een gezellige werkplek met een rooster op maat zodat jij ook tijd hebt voor je studie en je vrienden!

 

Ja, ik wil deze baan!

Stuur je sollicitatiebrief voorzien van cv per email naar hr@dozon.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Maike Jurg op telefoonnummer

0314-350687