Werken bij Dozon…

….is werken bij een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerkhang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert.

Wij hebben vestigingen in Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Haaksbergen, Ede, Veenendaal en Tiel. Het logistieke centrum, alsmede de verkoopdivisies interieurbouw en kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen zijn gevestigd in Doetinchem.

Wij willen blijven groeien. In 2018 willen we uitgegroeid zijn tot een top drie speler in regio Oost- en Midden-Nederland. Onze medewerkers dragen natuurlijk bij aan deze groei. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich persoonlijk blijven ontwikkelen en vakkennis blijven vergaren.

Wij zijn één grote familie, bestaande uit ongeveer 80 medewerkers. Er heerst een informele, betrokken werksfeer, waarin medewerkers altijd bereid zijn om collega’s te helpen.

Waar word jij blij van?

In jouw rol als senior verkoopmedewerker binnendienst ben jij dé spin in het commerciële web van Dozon, divisie interieurbouw. Je behandelt directe aanvragen van klanten en ondersteunt dagelijks jouw collega in de buitendienst. Je beheert en coördineert lopende offertes, lost problemen van de klant op, handelt klachten af en bent een sparringpartner voor de divisieleider. Ook lever je input omtrent marketingactiviteiten, waarbij je kunt denken aan de nieuwsbrieven en de webshop. Naast deze werkzaamheden denk je mee over de toekomst van de divisie en geeft hierbij jouw mening. Je kunt hierbij denken aan een nieuw productassortiment en het divisie prestatieplan. Ten alle tijden coördineer je de totale saleswerkzaamheden en je geeft sturing aan het team waar nodig. In deze functie val je onder de divisieleider.

Welk gereedschap heb jij al in je koffer?

 • Minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau (commerciële richting);
 • Affiniteit met de techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal;
 • Organisatorisch vermogen;
 • Oplossingsgericht denken en handelen.

De kandidaat die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, commerciële drive, is initiatiefrijk, zelfstandig en leergierig.

Wat maakt ons leuk?

Naast een marktconform salaris biedt Dozon een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden

 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op jaarbasis. Heb je liever wat meer salaris? Dan kun je je ATV dagen inleveren en ontvang je 5% meer salaris;
  Jaarcontract met intentie tot vast dienstverband;
 • Goede pensioenregeling en personeelskorting op het gehele assortiment;
 • Je krijgt alle kans om te leren en te groeien. Elke jaar staat er een commerciële training op het programma voor alle verkopers en inkopers.
 • Je krijgt gezellige collega’s die wel van een biertje houden (familiecultuur, Achterhoekse degelijkheid en gemoedelijkheid, wekelijkse vrijdagmiddagborrel, bedrijfsuitjes zoals een barbecue, kerstborrel of een leuke activiteit).

De werving en selectie voor deze vacature wordt exclusief uitgevoerd door Fongers & Fongers werving en selectie.

Contactpersoon: Laura Wolbert | 0315-397500

Klik hier om direct te solliciteren.