Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Je leert jezelf goed kennen tijdens een stage bij Dozon. Stage lopen bij Dozon betekent een leuke en gezellige tijd en vooral heel veel leren.

Dozon is onder meer door ENCABO erkend leerbedrijf. Wij begeleiden Mbo- en Hbo‘ers tijdens hun stage. Veel tijd én geduld investeren we om deze jonge mensen voor te bereiden voor een mooie uitdagende baan. We maken ze enthousiast voor de bouwbranche, maar ook specifiek voor Dozon. Of het nu aspecten zijn uit de verkoop, marketing of logistiek.

ACTUELE STAGES

Stagiair | Commercieel medewerker / Junior Accountmanager / Vestigingsmanager Handel / Doetinchem, Ede, Enschede, Tiel, Veenendaal en Zevenaar

Stagiair | Logistiek teamleider / Supervisor | Logistiek centrum


Noëlle Berendsen – Stagiair afdeling marketing

“Toen ik de vacature voor een stage op de marketingafdeling van Dozon zag, was ik meteen enthousiast. Het sprak me vooral aan dat het een brede stage was en dat je veel verantwoordelijkheden zou krijgen als stagiair.

Ik vond het best eng om voor het eerst stage te lopen, maar ik werd erg snel opgenomen door de collega’s van Dozon. Dozon heeft een hele informele sfeer waarin je met iedere collega een korte lijn hebt.

De stage was erg leerzaam. Ik heb werkzaamheden uitgevoerd van ontwerpen tot drukken en online marketing.

Na mijn afstuderen werd mij gevraagd of ik bij Dozon wilde werken. Ik werk nu 4 dagen per week bij Dozon als marketing medewerker!”

vacatures