“Ik heb een commerciële opleiding gevolgd en wilde heel graag hetgeen dat ik geleerd had in de praktijk brengen. Dozon gaf mij de kans om mij verder te ontwikkelen door mij aan te nemen als junior vertegenwoordiger. Dit was voor mij de uitgelezen kans. Inmiddels heb ik de stap gezet naar de functie van vertegenwoordiger.

Mijn werk is heel divers, geen dag is hetzelfde. De ene dag begin ik in een vestiging en bespreek ik klanten met mijn collega’s en de andere dag begin ik bij de klant of prospect zelf. Het contact op deze manier met mijn collega’s en klanten is erg prettig.

Binnen Dozon zijn de lijnen erg kort, wat zeer prettig werken is. Ik kan bij iedereen terecht voor vragen en iedereen kan ook bij mij terecht voor vragen. Hierdoor blijft de werksfeer zeer aangenaam.

Mocht je willen solliciteren bij Dozon, raad ik je aan om te beschikken over een open houding, geen last te hebben van drempelvrees en als je verder beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen kom je een heel eind binnen Dozon.”

wietzebosz-550x367

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vacatures, werken bij dozon, solliciteren

solliciteer direct, vacature, solliciteer