“11 Jaar geleden ben ik bij Dozon begonnen als commercieel medewerker binnendienst op de kozijnenindustrie. Veel verschillende producten en werkzaamheden, maar ook veel verschillende klanten maken het werk heel afwisselend. Dozon kijkt naar de toekomst en is daar door het hele bedrijf mee bezig. Onder andere een nieuw WMS systeem bij logistiek is daar een voorbeeld van. Voor ons bij de kozijnenindustrie moeten we steeds meer rekening houden met automatisering van orders door koppelingen tussen programma’s bij klanten en ons programma. De techniek en de wens van de klant staan niet stil, dus Dozon ook niet. Daarom blijft het boeiend om bij Dozon te werken.

Bij Dozon hangt een prettige werksfeer met veel collega’s die met een gezonde dosis humor hard werken en samen veel bereiken. Je bent bij Dozon echt geen nummertje, iedereen kent elkaar goed. Zo op zijn tijd een hapje en drankje met elkaar op bijvoorbeeld een vakantiebarbecue, personeelsfeest of kerstborrel is altijd zeer gezellig!

Ik zou Dozon zeker aanbevelen bij bekenden van mij, het is gewoon een heel prettig bedrijf om bij te werken. Als er 2 dingen zijn die ik zou moeten noemen waar hij/zij sowieso over moet beschikken zou het hard werken en communiceren zijn. En een beetje humor is altijd welkom!”

bartbisselink-550x367 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vacatures, werken bij dozon, solliciteren

solliciteer direct, vacature, solliciteer