“Zes jaar geleden ben ik begonnen met vakantiewerk in het magazijn bij Dozon. Na die periode ben ik bij Dozon aan het werk gebleven omdat de collega’s die ik had en de ambitieuze sfeer die er hing mij erg aansprak. Mijn werk is altijd een uitdaging geweest, zo ook bij het invoeren van een compleet nieuw WMS (Warehouse Management System). Zo ontstaan en gebeuren er binnen Dozon veel nieuwe dingen.

Tegenwoordig ben ik baliemedewerker in de vestiging Doetinchem, een totaal andere werkervaring. Ik ben nu veel meer gericht op de commerciële kant, leer meer over producten en begin de interne procedures over verkoop meer te leren.

Buiten de werktijden om organiseert Dozon ook andere leuke activiteiten. Zo doen wij elk jaar mee met Citybeach in Doetinchem en hebben we ongeveer drie keer per jaar een bedrijfsuitje.

ianvanharen-550x367

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vacatures, werken bij dozon, solliciteren

solliciteer direct, vacature, solliciteer