Dozon is een middelgroot bedrijf. We werken met korte lijnen en er ligt een grote mate van eigen beslissingsbevoegdheid bij onze mensen. Praktisch, snel en handen uit de mouwen.

Om uit te groeien tot een top 3 speler in de regio Oost- en Midden-Nederland is het inspelen op de actualiteiten en meegaan met ontwikkelingen en vraag vanuit de markt van groot belang. Het mooie van Dozon is dat we niet alleen goederen willen leveren, maar gericht zijn op het bieden van toegevoegde waarde. Dit doen we met één hoofddoel: de beste service bieden aan onze klanten. Om toegevoegde waarde te kunnen leveren, moeten we continu investeren in de kennis van onze mensen, in logistieke concepten en in het aanbieden van een up-to-date en breed assortiment bouwgerelateerde producten.

Als toonaangevende groothandel vinden wij langdurige relaties erg belangrijk. Wij investeren daarom in onze medewerkers. Zo bieden we bijvoorbeeld scholingen, trainingen en opleidingen, zodat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

We stellen je gaag even voor aan onze medewerkers!