Als je bij ons wilt werken, wil je weten of Dozon bij je past. Wij willen andersom natuurlijk ook weten of je bij ons past en of je geschikt bent voor de functie. Daarom hechten wij veel waarde aan een gedegen sollicitatieprocedure.

Hieronder staat beschreven wat je te wachten staat op het moment dat je bij ons solliciteert op een vacature:
1. Je stuurt ons je CV met een pakkende motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij enthousiast bent over Dozon en/of de vacature.
2. Wij bekijken je CV en motivatiebrief en bepalen of we je uit willen nodigen voor een kennismakingsgesprek.
3. Het kennismakingsgesprek voer je met mensen waar je in je werk veel mee te maken krijgt. Dit zal in veel gevallen je leidinggevende zijn en iemand van P&O. Zij zullen je vragen stellen waaruit blijkt of je geschikt bent voor de functie, maar ook of je binnen het team past.
4. Als het klikt tijdens het kennismakingsgesprek, krijg je een tweede gesprek met de directeur en iemand van P&O. Hier worden nogmaals vragen gesteld over je geschiktheid.
5. We kunnen er voor kiezen om jou uit te nodigen om een dag(deel) mee te komen lopen op de afdeling, zodat collega’s kunnen zien wie eventueel hun nieuwe collega wordt en jij kan ondervinden hoe een werkdag eruit komt te zien, hoe je werkplek is en hoe je collega’s zijn.
6. Als we met je verder willen, krijg je een arbeidsvoorwaardengesprek met iemand van P&O. Zodra we het eens zijn over je voorwaarden, treed je bij ons in dienst.

Inwerktraject

Je eerste maand bij Dozon besteden wij veel aandacht aan het inwerktraject. Wij vinden het belangrijk dat je alle collega’s leert kennen, leert wat Dozon allemaal doet, weet wie je waarvoor kunt benaderen, kortom: dat jij je weg weet te vinden zodra je echt aan de slag gaat. We stellen een inwerkschema voor je op waar je de meeste tijd van de eerste maand aan besteedt. In die maand wordt er alleen van je verwacht dat je je openstelt voor je collega’s, zoals zij dat ook voor jou doen. Na je inwerktraject ga je echt aan de bak.

 

vacatures, werken bij dozon, solliciteren

solliciteer direct, vacature, solliciteer