Studeren kun je, maar hoe zit het met werken? Je leert jezelf goed kennen tijdens een stage bij Dozon. Stage lopen bij Dozon betekent een leuke en gezellige tijd en vooral heel veel leren.

Dozon is onder meer door ENCABO erkend leerbedrijf. Wij begeleiden Mbo- en Hbo‘ers tijdens hun stage. Veel tijd én geduld investeren we om deze jonge mensen voor te bereiden voor een mooie uitdagende baan. We maken ze enthousiast voor de bouwbranche, maar ook specifiek voor Dozon. Of het nu aspecten zijn uit de verkoop, marketing of logistiek.


ACTUELE STAGES:

Benieuwd hoe het is om stage te lopen of af te studeren Dozon? Lees de ervaringen:


Merisa Smrkovic – Afstudeerder HR (2020)

“Toen ik binnenkwam bij Dozon, voelde ik meteen al een hele fijne sfeer. Naar mijn mening mag Dozon zich echt het leukste familiebedrijf van de Achterhoek noemen. Vanaf februari ben ik bezig geweest met mijn afstudeeronderzoek. Tijdens mijn onderzoek kreeg ik veel hulp van collega’s en de begeleiding was echt super. Ik kon namelijk altijd binnenlopen voor vragen, want Dozon werkt echt met open deur cultuur, van laag naar hoog! Ik werd ook niet gezien als stagiair, maar echt als één van!”

 

Manon Lucassen – Stagiaire Marketing (2019)

“Vanaf de eerste tot en met de laatste dag heb ik een fijne stageperiode gehad. Dozon is namelijk een gezellig bedrijf in de Achterhoek. De werksfeer tussen de collega’s is erg gemoedelijk. Tijdens mijn stage heb ik de kans gekregen om mee te werken in het bedrijfsleven. Ik heb dan ook veel verschillende werkzaamheden verricht, van het maken van een flyer tot het maken van een video. Je wordt als stagiaire echt gezien als een collega!”

vacatures