Header Dozon

 

Stagiair(e) Marketing | 32 – 40 uur | Doetinchem

Heb jij de skills om ons familiebedrijf met ruim 90 jaar historie in een corporate video vast te leggen?
Sluit je aan bij ons team als stagiair(e) marketing en maak deel uit van onze groei!

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste student met een passie voor videoproductie en volg je een opleiding in de audiovisuele sector? Wij bieden een uitdagende stageplaats waarbij jij verantwoordelijk bent voor het volledige proces van het maken van een bedrijfsvideo. Je krijgt de kans om jouw creatieve ideeën uit te werken én te realiseren, om zo het leukste familiebedrijf van de Achterhoek en omstreken in beeld te brengen. Van idee tot scenario en videoproductie; een waardevolle praktijkervaring!

Jouw rol als stagiair(e):

  • Uitwerken van een scenario waarin Dozon als bouwtechnische groothandel wordt gepresenteerd; van logistiek tot verkoop en met oog voor onze kernwaarden en cultuur;
  • Coördinatie van de videoproductie, inclusief planning en uitvoering;
  • Samenwerken met diverse afdelingen om de visie van Dozon over te brengen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die:

  • Een opleiding volgt richting Audiovisuele vormgeving, AV-Productie of een vergelijkbare studierichting;
  • Ervaring heeft met videoproductie en bekend is met de nieuwste techniek en trends.

 Wat bieden wij:

  • Een uitdagende stageplek waarin je de kans krijgt om het familiebedrijf met ruim 90 jaar historie vast te leggen in een actuele en moderne bedrijfsvideo;
  • Begeleiding door ervaren professionals die jouw groei en ontwikkeling stimuleren;
  • De mogelijkheid om te werken in een professionele en inspirerende omgeving;
  • Een passende stagevergoeding en de kans om jouw kennis en kunde in de praktijk toe te passen.

Over Dozon:

Dozon is een vooruitstrevende bouwtechnische groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsartikelen, gereedschappen, machines en aanverwante producten die de professionele bouwwereld en gerelateerde branches belevert.

Wij hebben vestigingen in Borculo, Doetinchem, Zevenaar, Enschede, Lichtenvoorde, Hengelo (O), Ede, Veenendaal, Tiel en binnenkort in Hengelo (O). Het logistiek centrum, alsmede de verkoop divisies interieurbouw en Kozijnenindustrie en ondersteunende afdelingen, zijn gevestigd in Doetinchem. Wij onderscheiden ons door onze innovatieve aanpak en toewijding aan klanttevredenheid. Als stagiair(e) bij Dozon krijg je de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan onze marketingcommunicatie uitingen!

Wat maakt ons leuk?

Als familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring en ruim 140 medewerkers maken onze mensen het verschil. Er heerst een informele en open werksfeer, waarin medewerkers altijd bereid zijn om collega’s te helpen. Als leukste familiebedrijf van de Achterhoek en omstreken stimuleren we onze gemotiveerde en betrokken collega’s om de klant met een glimlach te helpen. Onze collega’s vertellen hier over hun ervaringen.

We werken in een modern pand met dagelijks gratis vers fruit voor iedereen. Ben je in de pauze toe beweging of actie? Maak een wandeling of speel een potje pingpong of dart met je collega’s! We hebben een actieve PV! Naast het jaarlijkse personeelsfeest organiseren zij ieder jaar, naast een aantal spontane activiteiten, een bedrijfsbarbecue in de zomer en een borrel in de winter voor de liefhebbers. We zijn graag met een team actief bij sportieve evenementen en dragen ons steentje bij aan het goede doel met Swim to Fight Cancer.

Ja, ik wil deze stage!

Stuur je sollicitatiebrief voorzien van CV en portfolio per email naar hr@dozon.nl. Voor vragen over de functie kun je bellen met Dieke Geurtsen, telefoonnummer 0314-350 645. Vragen over de procedure kan je stellen aan Karen Duis, telefoonnummer 0314 – 350 688.